Naša Priča | OREA

Uživajte u Visa popustima svake srijede!

NAŠA PRIČA

U svijetu koji je sve nepovezaniji, prisiljeni smo mijenjati svoju ličnost i lični stil za konformizam i gubitak kontrole kada je riječ o posljedicama koje naše kupovne navike imaju na ljude koji proizvode našu odjeću i na samu okolinu.

OREA je marketplace sa misijom da svjesnim kupcima ponudi kolekciju provjerenih i kvalitetnih proizvođača sa širokim spektrom proizvoda koji su etički proizvedeni, održivi i ručno rađeni.

OREA je grčka riječ za “lijepo”. Vjerujemo da svaka vještina koja je usavršena i koja nekome omogućava da stvori jedinstven proizvod motiviran strašću i ljubavlju prema zanatu mora biti lijepa. Želimo očuvati i oživjeti stare tradicije i način na koji smo nekada konzumirali proizvode, pa nas raduje što su naši ciljevi usklađeni sa trenutnim pomakom u konzumerizmu od masovno proizvedenih i brzih modnih brendova prema malim proizvođačima koji proizvode ograničen broj proizvoda i brinu o njihovom društvenom i ekološkom uticaju. Ako ste i sami takva osoba, ako ste poput nas, onda je OREA pravo mjesto za vas.

Zapamtite, mi vam pomažemo da pronađete smislen poklon, uštedite vrijeme i novac - bez stresa. Jedini rizik je da se možete zaljubiti u OREA-u. Stoga, vrijedi nam dati šansu!

NAŠE VRIJEDNOSTI

Povezujemo preko 200 lokalnih proizvođača sa svjesnim kupcima iz cijelog svijeta koji traže ograničene, održive i visokokvalitetne proizvode.

Podstičemo i podupiremo naše proizvođače da usvoje odgovornu proizvodnju koja ima pozitivan društveni i ekološki uticaj.

Posvećeni smo smislenoj, autentičnoj, transparentnoj i odgovornoj potrošnji.