Verified | OREA

Uživajte u Visa popustima svake srijede!

hero

DOBRODOŠLI NA OREA VERIFIED

Marketplace za održivu modu i eko stil zivota. Kupujte od 50+ provjerenih proizvođača u BiH. Proizvedeno na održiv nacin i verificirano od strane nas.

Pretražite proizvode sa oznakom Verified
Verified značke
Loading...
Izdvajamo za vasPROMOVISANJE RODNE RAVNOPRAVNOSTI KROZ SLAVLJENJE ŽENSKOG RADA

Zanatski rad je temeljni izvor zaposlenja za žene širom svijeta, ali je historijski bio ignorisan kao specifičan, neusklađen ili ženski rad. OREA zagovara prioritet rodne ravnopravnosti u ekonomskim investicijama u globalnom sektoru ručnog rada kako bi se osiguralo da ove investicije koriste dobrobiti žena.

PROŠIRENJE EKONOMSKIH MOGUĆNOSTI KROZ ZANAT

Ručni radnici doprinose s više od pola miliona eura vrijednosti našem globalnom bruto domaćem trzistu, ali implementacija njihove socijalne i ekonomske zaštite često je izuzetak, a ne pravilo. Vjerujemo da u partnerstvu s brendovima možemo iskoristiti ogroman potencijal zanata kako bismo potaknuli ekonomske mogućnosti za radnike širom svijeta.

ISTICANJE NEVIDLJIVIH RADNIH SNAGA

U posljednjoj godini, OREA je proširila svoj opseg uključivanjem programa koji se odnose na druge vrste ručnog rada, kao što je recikliranje otpada, s ciljem privlačenja veće pažnje i pružanja prilika ovim zanemarenim i nedovoljno zastupljenim radnicima unutar neformalnog sektora ekonomije.

hero

Ljetna sezona počinje uz Visa popuste

OREA Art Market već tradicionalno donosi ljeto u grad. Stoga smo u mjesecu održavanja Art Marketa zajedno sa našim partnerima iz kompanije Visa pripremili sjajne pogodnosti tokom cijelog juna/lipnja! Uz popuste koje možete ostvariti nećete morati umanjiti budžet za ljetovanje. Nastavite planirati putovanje na more i kupovine svih potrebnih rekvizita - od odjeće i obuće, opreme za plažu, do zaštitnih krema od sunca i komaraca koji su vam potrebni!

hero

Stiže OREA Art Market, a sa njim i sunce

Osmi po redu OREA Art Market, bit će održan u subotu 8. juna 2024. u botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja. Ako ste imali priliku posjetiti neki od ranijih izdanja Art Marketa onda znate da je zabava zagarantovana. Ukoliko niste, nemate izgovor da nas ne posjetite ovog puta jer donosimo mnoge novitete!

Finansijski podržano od strane projekta:

placeholder-shop

Projekat implementira:

placeholder-shopplaceholder-shop

Projekat finansira:

placeholder-shop